Covesting lancerer bedre risk management med forbedret Margin Allocation ChartPeer-to-per copy trading modulet på Covesting har fået en afgørende opdatering på risk management, designet til at give brugerne - primært følgerne - mere brugbar indsigt relateret til en strategy managers marginforbrug.

Hvor meget margin en strategy manager pålægger deres positioner kan indikere en risk-taker, eller en mere konservativ trader, som er en mere ønskbar situation i det lange løb for at sikre kapital.

Her er mere om denne vigtige opdatering og forbedring til margin allocation chart på Covesting, og hvordan man skal læse den info der gives samt bruge det til din fordel.

Hvorfor risikostyring er vigtigere end profit

Spørg enhver top trader som har en lang historik for succes og indtjening i millionklassen og de vil fortælle det samme: det handler ikke om hvor mange penge du tjener, men hvor mange du beholder. God risikostyring er afgørende for at vækste kapital, endda endnu vigtigere end profitable handler i sig selv. Grunden er at enhver kan være heldig og tjene kassen på at handle - det er det tiltrækkende ved at handle i det hele taget.

Men ved at indregne risikostyring, kan man beskytte kapital, selv når handlerne går den forkerte vej og man er knap så heldig. Med god risikostyringssystemer sat op, såsom 1% regler, vil en ny trader skulle lave 100 tabende handler før de blivere "wipet ud" og dermed har mistet al deres kapital. Uden det eller værktøjer som stop loss ordrer, kan blot en enkelt handel være fatal.

Nogle af de største fejltagelser en trader kan gøre er når tingene går galt, og de i stedet går "double-down" og taber handler, eller tager for stor risiko til at starte med. Ved at være så overeksponeret, kan der opbygge sig stress, som kan være til flere fejltagelser såsom at handle med for meget margin. Hvis margin allocation falder under hvad der er tilgængeligt på traderens konto, vil positionerne blive likvideret og tabene kan være store.

Opdatering på Covesting skruer op for gennemsigtighed

En af de store fordele med Covesting copy trader modulet på PrimeXBT er gennemsigtigheden det globale leaderboard giver. Med fuldt gennemsigtige målepunkter på risiko og succes, kan følgere vælge sikre strategier fra starten og sikre sig at deres kapital bliver beskyttet af dem som ved hvordan det skal gøres.

Det er dog stadig op til følgeren at holde øje med statistik inden for leaderboards og ikke kun total profit for at forstå performancen for en strategy manager. En måde det kan gøres har altid været gennem Margin Usage Chart, som viser hvor meget af en traders margin der udnyttes i en position.

Jo mere margin der buges, jo mere risiko er involveret, og det er den måde værktøjet altid har virket. Men med denne seneste opdatering introduceres et farvekodesystem til Covesting margin allocation chart, så følgere kan tyde hvad der er hvad.


Før opdateringen (øverst) versus den nye margin chart (nederst).


Den sikre zone i Margin Allocation og hvordan det påvirker risiko

Grønne værdier i grafen indikerer at margin allokeringen var mindre end 40% og i den sikre zone. Gule værdier viser at det måske er tid til at være forsigtig eftersom strategy manageren viser mere aggressiv brug af margin mellem 40% og 70%. Endelig bliver grafen rød når risikoen er højest, med mere end 70% af margin brugt. Når man når over 90% er det seriøst risikabelt adfærd og et tegn på at traderen måske blot har været heldig, ikke er så dygtig som de tror de er, og potentielt i en panisk situation.

For at gøre det nemmere for followers at vide hvilken strategy managers er de sikreste på markedet, er en af de 5 stjerner i Covesting rating systemet dedikeret udelukkende til margin allocation. Hvis en trader kan forblive i "safe zone" i 30 dage og vedligeholde det, vil de blive belønnet med en af de 5 stjerner der er tilgængelige. Alle de resterende stjerne er også lavet til at sætte spotlys på strategier med grundig risikostyring.

Ny margin chart opdatering er nu live på Covesting, tjek det ud

Med denne seneste opdatering nu live på Covesting på PrimeXBT, bør followers tjekke deres følgere ud og sikre sig at den strategi de følger ikke tager for store risici med deres followers kapital. Followers bør også komme tilbage løbende for at se om selv de mere forsigtige traders forbliver på den smalle og sikre sti.

Mens margin allocation altid har været en statistik Covesting har givet som en del af deres succes og risikostyring, gør denne opdatering det helt klart hvad der sker og hvad en følger skal gøre hvis de ser mere rødt end grønt. Hvis det er det de ser i deres margin allocation chart, vil det ikke vare længe før deres bundlinje i strategien også bliver rød.

Invester smart, forbliv profitabel og tjek den nye Covesting leaderboard regelmæssigt sammen med denne nye opdatering på marginforbrug.